torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri - 1. luukku

Heippa!

Tervetuloa seuraamaan tämänvuotista joulukalenteriani! Joka aamu aukeaa uusi luukku, jonka takana voit seurata pienen koiran ihmettelyä. Ihmiset ovat seonneet! Koti on täynnä tuoksua, valoja ja musiikkia. Mitä tämä kaikki tarkoittaakaan...? Jokaisen tarinapätkän mukana tulee lempkappaleitani eri elokuvista, jotka toivottavasti auttavat rentoutumaan edes parin minuutin ajan joulun aherruksissa! Ottakaa siis mukava asento ja antakaa musiikin viedä teitä hetken ajan joka päivä.



~~~~~~~~~~~~~



Pienen koiran nenä heilahti ennen kuin mieli heräsi tähän maailmaan unien keitaalta. Mikä tuo tuoksu on? hän ihmetteli itsekseen suuren haukotuksen karatessa venyttelyn lomassa. Noustessaan tomerasti ylös hän päätti lähteä ottamaan asiasta selvää suunnaten kohti keittiöstä kantautuvaa kolinaa, naurua ja laulua.



Holiday on yksi lempielokuviani. Läpi elokuvan on ihana tunnelma jota loistavat näyttelijät ja hyvä ohjaus kannattavat läpi elokuvan. Suurin tähti minulle tässä elokuvassa on Eli Wallach, jonka hersyvä hahmo ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Tämä on must-elokuva katsottavaksi joka joulu.



-Koala Von Tukintolvana

2 kommenttia:

  1. Tuossa pitäis lukea varmaan "kohti keittiöstä kantautuvaa kolinaa, hysteeristä naurua ja maanista laulua" XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin proosateos eikä dokumentti :D Pitäähän sitä nyt vähän kaunistella!

      Poista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!