maanantai 15. syyskuuta 2014

Kohti Lontoota - ja sen yli??

Viime perjantain aamuna nousi kone Helsinki-Vantaalta kohti Lontoon Heathrowta, jonne se onnistuneesti laskeutui lentäen viistosti itse kaupungin yli. Vietin yhdessä kanssani matkustaneen ystävän kanssa päivän tässä suurkaupungissa. Harmitti se tosiasia, että juuri kerkesin iloita Suomessa syksyn saapumisesta ja täällä kesä jatkuu vielä. No, ehkä se syksy koittaa tännekin..



 Lontoo oli tunnelmaltaan todella kiva kaupunki, rento ja avoin. Jäi tervetullut olo siellä olemisesta, tosin osa tästä olotilasta saattaa olla peräisin brittien ylitsevuotavasta kohteliaisuudesta. Seuraavaksi on vuorossa kuvatulva osasta siitä, mitä tuli nähtyä. Kuvat suurenevat klikkaamalla niitä.

Amsterdam

Kahvia ja kakkua Costassa

Sherlockeista tehty Sherlock Baker Streetin metropysäkillä

Camden Market

Poliiseilla on isot pyssyt Lontoossa

Yksinäinen vartija 

Koska lippu oli salossa, Kuningatar oli kotona

Jellona linnan edustalla





Ei menty sisälle

Kaikenlaisia pönöttäjiä lähempänä ja kauempana

Iloisen värinen karkkikauppa

Chinatown

Omnomnomnomnom....

Näkymä hotellin katolta

Varsin brittiläisiä taloja

Rappuset ei-minnekään katolla


Nyt siis on onnistuneesti kotiuduttu Winchesteriin. Kuvia Winchesteristä, sekä miten yliopiston ensimmäinen viikko sujui, tulee myöhemmin (kunhan nyt tämän viikko kuluu loppuunsa!)

Rakkoisin jaloin ja väsynein terveisin,
Koala von Tukintolvana


P.S. Missä se kaikki kylmyys ja sade on? Olen vain palanut täällä jatkuvassa helteessä ja auringonpaisteessa. 

4 kommenttia:

  1. Omg, siellä on viel kesä : 0 En tullu ees ajatelleeks! (tai no, itekkin kävin topissa ja shortseissa kaupassa tänään... niin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vielä on vihreää ja joka päivä 22-25 astetta lämmintä. Huomenna kuulemma ihan aikuisten oikeasti sataa vettä : D Mutta täällä ei kuulemma ennustukset pidä paikkaansa, koska saari..

      Poista
  2. Hehe ehkä siitä kylmyydestä saa vielä nauttia ihan urakalla :E Pitäkääpä hauskaa, ja muista laittaa jatkossakin paljon kuveja!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eiköhän ne talviset vesisateet ole masentavampaa kuin auringonpaiste. Täällä ei kuitenkaan ihan niin pimeää tule kuin Suomessa, se on varmasti aika hämmentävä tekijä : D Kuvia kyllä on luvassa!

      Poista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!