tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kevättä ilmassa!

Tällä viikolla kevät iski ihan tosissaan päälle. Viikonloppuna jo lämpö käväisi melkein +20 asteessa, tänäänkin oli 19 astetta mittarissa. Kävin kameran kanssa sunnuntaina seikkailemassa, ja otin muutaman kuvan, miten täällä luonto alkaa valmistautua lämmön tulemiseen. Ajattelin parin viikon päästä lisätä uuden, jotta näkee, miten se kevät tässä maassa etenee - onhan se ihan erilainen jo nyt, sillä täällä ei koko talven aikana ruoho lakannut vihertämästä!

Kauppareissun rappuset, lehtien kanssa tämä reitti näyttää ihanalta!


Puskat ja puut alkavat olla jo hiirenkorvilla!

Puutkin alkavat kukkia

Pari ernua joukossa

Täällä ei ole leskenlehtiä, mutta tällaisia pieniä päivänkakkaran näköisiä kukkia on 

Nättejä kukkasia puussa!

Lähikuvia puun kukista, en tiedä mikä puu tämä on (ei ole kirsikkapuu).

Vähän alkavat jo latvustotkin vihertämään!

Noin muuten opiskeluihin kuuluu vain kiirettä, esitysten harjoituksia ja esseitä vääntäen. Ensimmäisen esseen pitää olla valmis ensi viikolla, samoin esitys koittaa maaliskuun viimeisenä päivänä. Alkaa jo jännittää..

Auringon lämpöä ihmetellen,
Koala von Tukintolvana

5 kommenttia:

 1. Ah, ihanaa ko kaikki vaan puhkeaa kukkaan *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tätä kukkaismäärää on tullut ihasteltua! Jos eräs puu keskustassa kukkii vielä kahden viikon päästä, kun kerkeän sinne lomalla, otan siitä kuvan! Siinä on isot fuksianpunaiset kukat, en tiedä yhtään mikä puu se on, mutta se on ihana! Oiskohan se muuten ehkä magnolia..

   Poista
 2. Pakko sanoa, että pidän blogistasi aivan älyttömästi! :----) Postauksissa on aina kiva tunnelma, vaikutat mukavalta ja osaat kirjoittaa. Seuraavaa odotellen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon kommentistasi! Minulle on tärkeää, että teksti on mukaansatempaava ja edes suurimmaksi osaksi suomen kieliopin mukaista (tekee siitä selkeämpää). Kuka sitä nyt tylsää tekstiä jaksaisi lukea tai saati kirjoittaa.. Toivottavasti myös kuvat piristävät sinua! Kiitoksia paljon, otan myös juttuvinkkejä vastaan!

   Poista
 3. Ihanat ovat nuo kauppareissun rappuset. Ja kevään kukkaset ovat aina niin mukavia kuvata. Vaikka ne ovat joka vuosi samanlaisia ja kasvavatkin samoissa paikoissa - se on sitä kevään taikaa! Joskus minä vielä tulen tuijottamaan noita kukkuloita :)

  VastaaPoista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!