keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenteri - 21. luukku

Perheen syötyä - ja neljän kissankin saatua omat osansa - he kaikki istahtivat yhdessä alas. Oranssit kissaveljekset suuntasivat piiloihinsa nukkumaan, musta kissa istuskeli penkillä silmät kiinni ja hännänpää heiluen. Mustavalkoinen kiehnäsi ihmispentujen kanssa. Pieni koira huokaisi maha täynnä, kuinka kiva olo olikaan. "Sinä olit väärässä, muuten", pieni koira tokaisi isoveljelleen, joka makoili tämän vieressä. Veli kääntyi katsomaan korvat hörössä pikkuveljeään.
"Kuinka niin?"
"Nokun sanoit, että pelottava mies tulee, eikä täällä ketään ole!"

"No, hän tulee hetkenä minä hyvänsä. Aina ruoan jälkeen", isoveli tiesi kertoa. Pieni koira nousi istumaan, ja katsoi isoveljeään vakavana, ja sen jälkeen silmäili ihmiset läpi. He olivat kyllä kaikki jännittyneen oloisia, vaikkakin iloisia. Mikä se mies on... pieni koira mietti itsekseen, mutta ajatus katkesi ääneen. Joku koputti ikkunaan. Kaikki hiljenivät.
Edelleen lempielokuvani Studio Ghibliltä! Tämän jaksaa katsoa vaikka kuinka monta kertaa! Ja Joe Hisaishin kappaleet elävät omaa elämäänsä ja kertovat omia tarinoitaan!-Koala Von Tukintolvana

3 kommenttia:

  1. Wallu toivoo, että ois ollu niin tuhma, että sais risuja.

    VastaaPoista
  2. Wallander toivois paljon hautakynttilöitä, joita vois rauhassa järsiä :D

    VastaaPoista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!