tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri - luukku 1

Heippatirallaa!

Päätin tehdä joulukalenterin tänne blogiini tänä vuonna, mutta myös yleisön pyynnöstä. Olen parhaimmille ystävilleni sekä sisaruksilleni vääntänyt käsin joulukalenterin nyt parina vuonna, mutta tämä perinne katkesi tänä jouluna. Minulla ei vain yksinkertaisesti ollut tarpeeksi aikaa tehdä heille omia joulukalentereitaan. Halusin silti ilahduttaa perhettä ja ystäviäni joulukalenterilla, joten he kaikki saavat tänä jouluna yhteisen elektronisen joulukalenterin!! Toivottavasti välttää!

Joulukalenterissa joka luukusta paljastuu minulle rakas joululaulu, sekä kertomisia, miksi se pääsi kalenteriin mukaan. Kylkiäisinä tulee myös Joulu-Turon mietteitä yleisistä elämän mietelauseista ja sananlaskuista - hänen mukaansa muokattuna!!

Nauttikaa!!

Tämä kappale pääsi ensimmäiseen luukkuun, koska tällä kappaleella alkaa levysikermä, jota olemme pienestä pitäen kuunnelleet aina ensimmäisenä adventtina joulukoristeita ja -valoja paikalleen tällätessä. Tämä siis tottakai kuuluu luonnollisesti ensimmäiseen luukkuun, tällä alkaa joulukuu!


Joulukuusta iloiten,
Koala Von Tukintolvana4 kommenttia:

 1. Jäjäjöjäjäjääää sanoo se levyn alku xD JOULUTURO BÄSTE

  VastaaPoista
 2. Rakkauden teot ovat usein pienen pieniä. Siinä niiden rikkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ihan vain se, että on siinä toisen lähellä, tekee ihmeitä.

   Poista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!