keskiviikko 20. elokuuta 2014

Aloittelulätinöitä, tottakai!

Heippa!

Siskoni ja äitini olivat hyvin varmoja siitä, että minulle (ja heille) on hyödyllistä aloittaa blogin pohja nyt vihdoin ja viimein. En ole koskaan keksinyt kunnon motivaatiota ja syytä kirjoitaa blogia. Se syy tuli selville viime kevään ja kesän aikana, miksi minun seikkailuni tässä blogissa saavat nyt alkunsa: pääsin opiskelemaan! Kyllä, opiskelemaan neljän vuoden opintotauon jälkeen. Ja vieläpä ainetta, mikä on lähellä sydäntäni: näyttelijäntyötä.

Olen kahdeksan kertaa koittanut päästä kyseistä ainetta Suomen kouluihin (TeaKiin ja NäTyyn) opiskelemaan, mutta en ole päässyt pääsykokeita pidemmälle. Rohkaistuin perheeni ja hyvän ystäväni innoittamana hakemaan ulkomaille, ja helmikuussa laitoin UCASiin hakemuksen- Eräpäivä hakemuksille oli jo 15.1. mutta laitoin sähköpostia hakemaani Winchesterin yliopistoon. Sieltä vastattiin, että ei haittaa vaikka tuo eräpäivä on jo mennyt, voin silti laittaa hakemukseni tulemaan. Ja niinhän siinä kävi, että opiskelupaikka sieltä napsahti! Vielä mörön maineen saavuttaneen IELTS-kokeen suorittaminen ja se oli siinä.

Olen jo 25 vuoden iän ylittänyt nuori nainen, ja aikamoinen rääväsuu. Lempiasioihini lukeutuu muun muassa monet elokuvat ja kirjat. Tästä ja tolkienistin luonteestani johtuen oli hienoa siteerata Hobitti-kirjan nimeä blogin otsikkoon! Että ainakin sinne Britteihin on nyt lähtö edessä, mutta koskaan ei voi tietää, mitä tuleman pitää.

Aion naputella tekstit omasta hakuprosessistani, millaista on toimia UCASin, FinnBritin järjestämän IELTS-kokeen sekä muiden vastaavien asioiden parissa. Vielä on paljon auki (esimerkiksi mistä puhelinliittymä, mikä pankki olisi paras) mutta eiköhän asiat selviä tässä matkan mittaan. Kysymyksiä saa lähettää, jos jokin askarruttaa mieltä tai haluatte tietää lisää!

Sateisin terveisin vielä Suomen kamaralta,

Koala Von Tukintolvana
P.S. Rakastan kaikenlaisia Keep Calm-tekstejä! Saatte siis sietää niitä.

3 kommenttia:

  1. 3.bp.blogspot.com/-ehx4W6GWucs/UwyA8TxpU8I/AAAAAAAADGc/0JP-VvruKQo/s1600/keep-calm-and-love-bunnies-84.png

    VastaaPoista
  2. http://www.keepcalmandposters.com/posters/354778.png

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään näistä kans! Ei voi olla koskaan liikaa :D http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/p/keep-calm-and-sparkle-on-786/

    VastaaPoista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!