sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Jouluvalojen taikaa!

Heippa!

Lupailin jo edellisessä postauksessani, että laitan kuvia jouluvaloista, jotka sytytettiin tämän viikon tiistaina! Syöksyin jo keskiviikkona niitä kuvaamaan, mutta kuvista ei tullut kovin kummoisia - kerkesin juuri säätää kameran asetukset, kun alkoi satamaan vettä, eikä minulla tietenkään ollut sateenvarjoa mukana. Äkkiä siis kamera piiloon, ja katoksen alle! Ensi viikolla avataan joulumarkkinat, joten josko sitten vähän paremmalla onnella kuvaisin ne ja jouluvalotkin uudelleen.Tällainen kaunis usvainen auringonnousu oli eräänä lokakuun aamuna.


Pääkadun jouluvalojono.


Jonkinlaista taidekuvaa tässä on selkeästi yritetty. Sitähän kyllä pitää kuvata, mitä ympäristöstään havainnoi.


Oi kuusipuu!


Pääkadun valojonojen jatketta mutkan takana.


Ostin myös omat jouluvalot, ja ymppäsin ne ikkunaan eilen, kun vietettiin ensimmäisiä pikkujouluja pikkusiskoni kanssa! Miksikö jo nyt? No siksi, että noin suunnilleen kuukauden päästä tulen Suomeen joulunviettoon, ja siksi, kun laitoin ne nyt, kerkeän katsella näitä kuukauden!


Lupasin myös kertoa blogiini liittyvästä jouluyllätyksestä. Tässä se tulee...... *rumpujen pärinää* 

...blogissani alkaa ilmestyä joulukalenteri tänä vuonna jokaisena päivänä jouluaattoon asti!!! Joulukalenteri on vähän sekopäinen, tarjoaa "elämänfilosofiaa" erään hienon herran suusta sekä tarjolla on myös aina yksi rakas joululaulu jokaiselle päivälle, sekä hieman avausta, miksi se on minulle tärkeä kappale. Saatte siis nautiskella musiikista ja hölmöistä jutuista kanssani joulukuun ajan! Voitte myös jättää kommenttia luukkuihin, mitä piditte kappaleesta, ja onko teillä niihin liittyviä omakohtaisia muistoja, joita haluaisitte jakaa. Sitä siis luvassa ensimmäisestä päivästä lähtien!


Nyt jatkuu villasukkapaja, jotta jokainen saisi omat pehmoiset pakettinsa perheessäni. Viime vuonna en tehnyt villasukkia perheenjäsenilleni, kuten joka joulu on ollut nyt tapana, ja siitä syntyi huuto että missä meidän sukat on! On kuulemma hyvä ja mieluinen lahja, joten tänä vuonna on taas sukkia luvassa!! 


Kutoen ja Netflixiä pälyillen,
Koala Von Tukintolvana
4 kommenttia:

 1. Ihana päivitys :D TOi auringonousu melkein sai miut itkemään. Täydellinen hetki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeastaan ollut ainoa laatujaan. Nyt marraskuun aikana on joka aamu ollut pilvinen ja usvainen aamu, että ei ole auringosta tietoakaan.

   Poista
 2. Kauniit valot niin taivaalla, kylillä ja sinun ikkunassasi :) Valo vähenee taivaalla ja lisääntyy erilaisissa lampuissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on aina ollut tulehen tuijottaja, nuotiot vaan on korvattu nykypäivänä LEDeillä. Eikä se kyllä minua haittaa, vaikka välillä on kyllä mukavaa tuijotella ihan oikeaa tulta, varsinkin nuotiossa ja hämärtyvässä illassa :) Kynttilät korvatkoot nuotion täällä minun huoneessani! Vuokraisäntä ei ehkä arvostaisi, jos tekisin tulet takapihalle... :D

   Poista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!