keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Vielä vähän Lontoota ja kesätouhuja Suomessa

Heippa!

Kaivelin kuvia kännykästä koneelle, ja löysin sieltä vielä muutaman videon ja kuvan Lontoon retkestäni! Ajattelin niistä vielä pari jakaa tänne näytille.

Juhlatunnelmahumua Trafalgar Squarelta, missä ne jalkapallofanit riehuivat. Laulumökä kuuluu nauhalta.


Panoraamakokeilu Thamesin etelärannalta.


Panoraamakokeilu Piccadilly Circuksella. Valojen takia keskikohta kuvasta säätyi tummemmaksi automaattisesti, kuin loppu kuvasta.


The Shard yövalaistuksessaan.


Englannin peltoneliöt.


Panoraama lentokoneen kyydissä, ei oikein onnistunut kun meni mutkalle keskeltä! :D


Vietin kesäloman Suomessa, kuten joku jo saattoi arvata lentokonekuvista. Sain onneksi kesätöitä satamakahvilasta, jota kävin melkein joka päivä pystyssä pitämässä! Touhut alkoivat kesäkuun alussa, ja loppuivat elokuun puolessavälissä. Sain hyvää palautetta siinä määrin, että minut palkattiin heti ensi kesäksi takaisin! Ai sitä onnen määrää, kun tiedän, ettei ensi keväänä ole sitä kamalaa kesätyön etsimisruljanssia... Vaikka se onkin kaukana kaikesta, minua ei haittaa! Turisteja riittää, kenelle jutella, ja maisemat ovat mitä mahtavimmat! Ohessa hieman kesän aika kuvailluista jutuista.

Sammalpumpulia metsän siimeksessä.


Lalli siellä ihmettelee aurinkoa ja merta. Tämä on yksi lempipaikkojani vanhempieni talon lähellä.


Seittitaidetta kukkapenkissä.


Metsän keskelle hylätty hyppyrimäki.Hyppyririnne.Hyppyrimäen taukotupa.Työpaikan näköalat, ei haittaa!Eräänä päivänä tuli höyrylaiva vieraaksi!


Yllättäen kuuta tuli kuvattua taas useampana päivänä.


Aamukasteen helmiä.
Tykkään tästä kuvasta, koska se näyttää siltä, kuin joku olisi sytyttänyt daalioiden sisälle pienet lamput!


Kesäyön kuu kuikkii.


Kävimme myös merenrannassa kuvaamassa melkein täyttä kuuta.Aamujoogan venytykset kukkamaailmassa.


Koitin myös saada vangittua hämyheikkien seittiin luonnon muovaamat kastehelmet. Tässä "onnistunein" kuva, joka sekään ei ole kovin onnistunut. Harjoittelu siis jatkukoon!


Tuli myös vierailtua vihdoin ja viimein Steam Hellsingissä! Eli steampunk-baarissa. Tottakai tällainen steampunk-hörhö siihen rakastui, ja nyt vaan unelmoin asuvani taas joskus Helsingissä, että voin tuonne mennä nurkkaan mötköttämään sohvalle kahvikupposen kanssa ja lukemaan kirjaa.Kävimme myös siskojen kanssa risteilyllä, ja tässä tyylinäyte, kuinka sotkea hytti kahdessa tunnissa!


Sukellusvene????? Ei vaineskaan, vaan luoto. Näyttää vaan sopivasti sukellusveneeltä.


Kapteeni Kuutti tervehtii matkustajia ujohkon oloisesti!


Kävimme isän kanssa uistelemassa, oli puhelin taskussa, ja tuli otettua kuva näistä tutuista näkymistä. Olen aina tykännyt näistä rappusista, jotka laskeutuvat korkealta mereen.

Niin se kesä hujahti ohi, ja sitten jo oli suunnattava takaisin opintojen pariin, Ihan mielelläni palasin pitkän ajan kuluttua takaisin Englantiin, jännityksellä odottaen, millainen uusi kotini tulisi olemaan! Ja tykästyin kovasti. Varsinkin maisema ikkunastani on aivan mahtava, sitä voi todellakin tuijotella tuntikausia. Siksi on hyvä, että työpöytäni on suoraan ikkunan äärellä, joten kesken opintojen voin nostaa katseeni ikkunaan ja huokaista ihanalle maisemalle, kun St. Catherine's Hill tervehtii vastapäätä.

Matka alkaa yön hämärässä.


Lentokoneeseen pääsyä odotellessa! Enkä tiedä, miksi tuossa lukee American Airlines, kun lensin British Airwaysilla.


Näkymä huoneen ikkunasta! Ihana maisema, johon ei vaan kyllästy <3


Nyt joulua odotellessa eilen sytytettiin keskustan jouluvalot, ja aion suunnata kuvaamaan niitä tänä iltana. Katsotaan, millaisia otoksia tulee! Jos jokunen niistä onnistuu, laitan niitä myöhemmin tänne näytille. Kerron myös samalla blogin jouluyllätyksestä seuraavassa postauksessa, joten pysykäähän linjoilla!


Kesän rientoja muistellen,
Koala Von Tukintolvana

6 kommenttia:

 1. Haha mullon kuvia hytistä ILLALTA. Se oli vielä hirveempi :D Etenki se karkkien määrä!

  Ja maisema siun ikkunasta on 5/5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos! Mun tarttee joskus nähdä tämä hyttikuva illalta :) Mulla on muitakin kuvia tuolta reissulta, ei kovin paljoa, mutta en niitä tänne laittanut kun en halua esitellä muiden naamoja. Ainakaan ilman lupaa.

   Poista
 2. Noi panoraamat on kivoja! Ja hyvän näköisiä. Ei haittaa vaikka meri valuu. Nuo rappuset täytyy kyllä minunkin käydä ikuistamassa :D Ja olen todella kateellinen työpaikkasi maisemista....
  Ja kyllä kiitos: joulukuvia kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuvia on jo pari luvassa! Kymmenen päivän päästä on jo joulumarkkinat auki, ja sinnekin olisi tarkoitus lähteä hääräämään kameran kanssa. Kävin kuvaamassa jo niitä jouluvaloja, mutta vesisateen takia saldo jäi aika pieneksi. Katsotaan, mitä sieltä kameralta oikein löytynee! Ja juu, haluaisin takaisin tuonne hyppyrimäelle ihan järkkärin kanssa, että miten olisi vaikka yhteisretki sinne?

   Poista
 3. Panoraama lentokoneesta: AJAN RAKENNE ON MUUTTUNUT! MAAILMA IMEYTYY TYHJYYTEEN!

  Kivoja noi lähikuvat, on mukava syvyysterävyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja huh, onneksi lentokone ei imeytynyt tyhjyyteen, Norja vaan!! Olen itse aina älisemässä kun makroa tekisi mieli, mutta ei ole rahaa. Ehkä rahan puutteessa ostan sen makrolinssin, ja harjoittelen sillä, kunnes putki tulee :)

   Poista

Heippa! Jätä rohkeasti kommenttia!